2016 yılının en şık abiye elbiseleri

22.053 kişi inceledi
2016 yılının en şık abiye elbiseleri

Merhabalar,
Bu konumuz bu yılın en şık abiye elbiseleri, yaz kapıya dayandı nerdeyse, artık davetlerin düğünlerin de arkası kesilmez. Akrabalar,arkadaşlar,komşular derken bu liste baya uzar gider,söz konusu evet düğünler den bahsediyoruz. Abiye elbise lazım bizlere ilk öncelik rengine mi karar versek yoksa modeline mi ? derken bizler size yardımcı olalım dedik bayanlar bu yılın modasına hep birlikte göz atalım..
2016 yılı abiye elbise modelleri ile ilgili renk seçimi ile ilgili bayanlar özellikle yaz ayları için artık cesur olun biraz renklenin deriz bayanlar, kırmızı, mavi, mor, fuşya bu renkleri bu yaz giymekten korkmayın bu yıl her sene olduğu gibi yine modellerini sadelikten yana kullanan bir çok model karşımıza çıkıyor. Tül detayları yine abiye modellerin özellikle de uzun olan modellerin vazgeçilmezi. Omuzu açıkta bırakan modellere de bu yıl şans verin diyoruz.. 2016 yılına damga vuran seksi modellerde bacaklar ön planda görünüyor derin yırtmaçlar kullanılmış olabildiğince özgür ve çarpıcı durmuyor değiller hani üstelik bacak boyunu uzun göstermek için oldukça elverişli de duruyor.
Dekolteler çoğumuz gündelik hayatta kullanamazken abiye modellerin de bu konuda sınırlarımızı aşıyoruz sanki şık ve iddialı olmak için de kesinlikle dekolte olmalı değil mi sizce de bayanlar. Evet geldik en çok tekrarlanan stile tabi ki de dantelden bahsediyoruz.Elbiseleri modacıların kusursuz bir şekilde dantel ile baştan aşağı süslemesi büyük marifet ve şıklığın dibine vuruyor bizce ben düşünemiyorum üzerinde dantel barındırmayan bir model . Ve geldik gösterişin zirvesi olan payetlere elbiselerin parıltısıyla tavrınıza duruşunuza şıklığınıza biraz iddia vermek lazım demi ama dans ederken ışıklarla birleşince elbiseniz göz kamaştırıp dikkatleri üzerinize çekeceğiniz doğru.Daha doğrusunu demek lazım sa bayanlar özgür olun gözlerinizi kapatın ve hayal edin. Bu yıl davetler de en şık kadın olmak istiyoruz tabiki de o zaman hazırladığım galeriye bakalım mı hep birlikte modeller neler hangi modeller moda fikir edinmek için 2016 abiye modelleri yazımızla birlikte galerimize göz atmayı unutmayınız herkese şık geceler olsun..

bordo saten gece elbisesigri saten uzun abiye elbisebronz payetli mini abiyekırmızı saten işlemeli abiye elbisefusya saten mini straplez abiyekalın askılı desenli abiye elbisekırmızı dantel işlemeli uzun abiye elbisekrem rengi yırtmaçlı uzun abiye elbisekırmızı straplez uzun abiye elbisekırmızı yırtmaçlı uzun abiye elbisemor saten uzun abiye elbiselacivert taşlı saten abiye elbisemavi dantel straplez balık etek elbisemavi straplez taşlı uzun abiye elbisenar çiçeği saten uzun abiye elbiseparlament mavi straplez işlemeli abiye elbiseparlament mavisi saten uzun straplez abiye elbisemavi yırtmaçlı uzun abiye elbisemor lila tek omuz işlemeli gece elbisesiparlament mavisi üzeri işlemeli uzun gece elbisesiparlement mavisi mini straplez abiye elbisepembe fuşya saten uzun abiye elbisepembe iki parça gece elbisesipembe iki parça prenses model abiye elbisepembe payetli uzun gece elbisesipembe pudra iki parça uzun abiye elbisepembe yırtmaçlı uzun abiye elbisesiyah dantel balık etek abiye
siyah dantel uzun abiye elbisesiyah işlemeli uzun abiye elbisesiyah saten straplez uzun abiye elbisesiyah straplez boncuk işlemeli abiye elbise
straplez mini desenli elbise
yavruağzı mini saten abiye elbise
yavru ağzı straplez uzun abiye elbise

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

6 Yorum

  1. Emin’e - Haz 8, 2018

    Alişveriş neden yapamıyorum sürekli başka site açılıyor yardımcı olur musunuz

  2. Ceran - Eyl 7, 2017

    Nerden bulabiliriz bu abiyelerden acil yazarmısınız

  3. Hkn - Oca 16, 2017

    Evet site güzelde sipariş nereden veriliyor acil bilgi

  4. Sultan Yıldırım - Oca 6, 2017

    Abiye sipariş etmek istiyorum ama detaylı bilgi göremiyorum lutfen acil destek istiyorum

  5. Evrim - Haz 8, 2016

    Alışveriş yapmak istiyorum ama olmuyor size nasıl ulaşabilirim lütfen yardımcı olursanız sevinirim

  6. Ela özdemir - Mar 4, 2016

    Abiyeler çok güzeller bayıldım.. :)

BU KONUYA YORUM YAPABİLİRSİNİZ