2015 yaz modası

1.047 kişi inceledi
2015 yaz modası

Selam kızlar! Bu yazımızda, 2015 yazına damga vuracak kombin önerilerimize yer verelim istedim. İlk öncelik yırtık jeanlerden geçiyor. Biliyorum ki sizin de yırtık kotlarınız, dolabınızda günden güne çoğalıyordur. Şahsen ben vazgeçemiyorum. Özellikle de diz kısımları açıkta bırakan modeller favorim olmaya devam ediyor.

buz mavisi boyfriend jeans

Kısa tişörtler hala trendini devam ettirmekte. Özellikle, süpermen ve batman tarzı olanlar çok ilgi görüyor. Yırtık jeanlerinizle yada mini kot şortlarınız ve altına giyeceğiniz converse yada spor ayakkabılarınızla, bir de vücudunuza güveniyorsanız gözleri üzerine çekeceğiniz kesin.

beyaz kot pantolon kısa tişört kombin

Son yıllarda vazgeçilmeyen jeanler, elbette ki yüksek bel olanlar. Bacakları uzun ve kalçayı düzgün gösteren bu model, bence kadınların tercihleri arasında kesinlikle olmalı.

yüksek bel siyah kot pantolon

Düğümlü tişörtler bu yazın trendi olmaya aday.. Uzun eteklerle, jeanlerle, şortlarla kısacası kombin seçeneği bol olan spor bir tarz.

beyaz kısa yırtık şort önü bağlamalı tişört

Platform sandaletler, topukludan vazgeçemeyenlerin yine tercihleri arasında yer alacak. Yazın kullanışlı ve platform olmasıyla rahatlığı sayesinde kadınların tercihi olmaya devam edecek.

platform topuklu ayakkabı sandalet

Yaz aylarının en güzel aksesuarı olan, “halhal” sandaletinizle, spor ayakkabınızla ve topuklu ayakkabılarınızla kullandığınızda, gözler üzerinizde olacak.

gümüş hal hal ankle jewelry

Gladyatör sandaletler, marjinal kadınların tercihleri arasında. Bu yıl, kahverengi olan modelleri favorim. Bir de bu sandaletlere süet ve püsküllü olanları da eklendi.

gladyatör siyah sandalet

Dantel bluzlar, yazlık mekanların tercihi. Buz mavisi ve siyah jeanlerle kombinlediğinizde acayip hoş olan bu kombini denemediyseniz, çok eksik kalmışsınız demektir.

krem dantel bluz kombinleri

Aynalı güneş gözlüğü, geçen sene adeta patlama yaptı. Hemen her yerde karşımıza çıkan bu modelleri hala almadıysan merak etmeyin, bu yıl da modası tam gaz devam ediyor.

aynalı güneş gözlüğü ray ban

Bu yıl sıkça rastladığım “püskül modası” her yerde! Çantalarda, elbiselerde, bluzlarda, tişörtlerde. Bu modaya sende katıl!

siyah püsküllü yazlık hırka

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

BU KONUYA YORUM YAPABİLİRSİNİZ